Booking Little Price

Agentia de Turism Vacanta La Mare - Sea Line Travel SRL
Adresa: Bdul 1 Decembrie 1918 Nr.2 Bl. MY9, Sc A, Ap 16, Sector 3
Nr. Reg. Com.: J40/9932/2007
CUI: RO 21789862

Licenta de turism: 412/27.12.2018
Polita de asigurare: IF-i Nr. 3558 - valabila pana la data de 27.11.2023
Brevet Turism: 20202/19.12.2011
Manager Turism: TUDOR VASILE MARIAN

Banca: Detalii disponibile pe facturi si documente emise la contractare

Tel.: 021 211.59.87
Tel. mobil: 0753 074 159
E-mail: rezervari@littleprice.ro

Cine suntem

Booking Little Price este site-ul unde puteti rezerva on-line cazare la Super Pretz, site in care echipa Agentiei de Turism Vacanta La Mare formată din oameni motivați și pregătiți cu peste 16 ani de experienta, va ofera cele mai bune solutii de cazare la cele mai accesibile tarife din Romania, pentru vacante pe litoral in Bulgaria, Turcia, Grecia, Romania si alte destinatii.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, consultanță de turism profesionistă.

Ce facem

Găsiți cazare orunde aveți nevoie! Indiferent că doriți o rezervare pentru cazare, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte la cele mai bune tarife din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Brevet de Turism
Licenta de Turism
Polita Asigurare
Solicita oferta