Hotel Matheo Villas Suites

Hotel Matheo Villas Suites

Hersonissos, Grecia
MALIA CRETE, 70007
This wonderful resort is located in Malia, lying close to the captivating palace. The resort is located within easy access of a number of attractions in the area, including Lychnostatis, Star Beach Water Park and Aquaworld Aquarium. This charming resort exudes elegance and splendour, displaying a stunning traditional style. The interior is beautifully designed, bathing guests in peace and serenity. The exquisitely-appointed guest rooms tempt visitors into an oasis of comfort, in which to escape the bustle of daily life. Guests are invited to enjoy a leisurely swim in the pool, sit back in the spa tub and revel at the splendour of the surroundings, or enjoy a refreshing drink from the bar. At this hotel, the possibilities are endless.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Cautarea dumneavoastra va returna tarife si conditii de plata si anulare informative diferite, provenite de la hoteluri si multi alti parteneri locali sau internationali si de aceea pentru acelasi tip de camera tarifele si conditiile de plata si anulare sunt diferite. Tarifele si disponibilitatea sunt valabile daca se transmite o solicitare de rezervare in momentul efectuarii cautarii si pot suferi modificari daca solicitarea de rezervare se finalizeaza ulterior! 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄 ➪ Toate reducerile de pret sunt deja aplicate! ➪ Operatorul de Transport si orarul afisat pot suferi modificari operationale ulterioare! ➪ Sistemul de rezervare 𝐍𝐔 confirma mai putin de 5 nopti de cazare‼

Solicita oferta