Venus

Constanta, Romania
Strada Nicolae Iorga 1, 905504 Venus, Constanta,tel. +40746450726
Venus Hotel is located in the center of Venus, Constanta County, less than 50m from the beach. Renovated in 2020, it has 80 rooms, Luxury Suites and Junior Suites. About half of the available rooms have a front view of the Black Sea and the other half have a beautiful panoramic view of the city of Venus. The rooms are extremely spacious - approx. 32sqm, being equipped with two beds or queen bed, private bathroom, air conditioning, LCD TV, towel and clothes dryer, hair dryer, mini seif Each room is equipped with free Wi-Fi, also available on the entire surface of the hotel complex.

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Cautarea dumneavoastra va returna tarife si conditii de plata si anulare informative diferite, provenite de la hoteluri si multi alti parteneri locali sau internationali si de aceea pentru acelasi tip de camera tarifele si conditiile de plata si anulare sunt diferite. Tarifele si disponibilitatea sunt valabile daca se transmite o solicitare de rezervare in momentul efectuarii cautarii si pot suferi modificari daca solicitarea de rezervare se finalizeaza ulterior! 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓𝐈𝐄 ➪ Toate reducerile de pret sunt deja aplicate! ➪ Operatorul de Transport si orarul afisat pot suferi modificari operationale ulterioare! ➪ Sistemul de rezervare 𝐍𝐔 confirma mai putin de 5 nopti de cazare‼

Solicita oferta